martes, 23 de febrero de 2010

Recursos per a l'hora d'escollir, contar, memoritzar, escoltar,... contes!"Tot pensant. Recursos per a l’educació infantil"Tot pensant és la lectura que ens recomana la Mari Carmen Pérez, del CEIP Empúries a l'Escala. L'autora és Irene Puig. El llibre fomenta, per una banda, la metodologia basada en la democràcia, la tolerància, la creativitat, l'esperit crític, el raonament, i per l'altra, facilita diverses activitats que es poden dur a la pràctica i són molt adients per a la tasca educativa dels docents.

"La aventura de oír cuentos y memoria de tradición oral"

«L'aventura d'escoltar» convida a la recerca i a la recuperació de la paraula, establerta, per aquesta vegada, en el conte de tradició oral.
Paraula, memòria, imaginació, emoció, van i vénen a través de les pàgines, en una nítida obstinació d'implicar al lector en la seva pròpia experiència, d'obrir interrogants i de reclamar la seva participació.
A més a més, inclou trenta-un contes de variada procedència: espigolats en col·leccions folklòriques, versions d'autor, relats escoltats en la seva infància del nord argentí, i altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario