sábado, 27 de febrero de 2010

Altres editorials


CONTES DE CONEIXEMENT"Aprèn els noms dels oficis."

Autor/a: Isabelle Le Guay.
Il·lustrador/a: Isabelle Le Guay.
Editorial: Cruïlla.
Per què l'he seleccionat? Amb aquest llibre el lector pot observar els diferents oficis i estris mes característics d’aquests. També es pot treballar vocabulari i l’escriptura dels noms del oficis i el material més rellevant que hi està relacionat. La lletra d’imprenta està amb majúscula i les il·lustracions són fotografies de la vida quotidiana."Colors de natura."

Autor/a: Mercè Anglada Bonshoms.
Il·lustrador/a:Maria Vayreda.
Editorial: Cruïlla.
Per què l’he seleccionat? Aquest és un llibre per aprendre els colors. Es basa amb moltes imatges i, hi ha molt poc text. Es poden trobar imatges de la naturalesa, ja sigui d’animals, de fruites, de flors... per acabar dir que els colors els convinent molt harmònicament.
CONTES D'ABECEDARI


"Aprèn l’abecedari amb endevinalles."

Autor/a: Olga Xirinachs.
Il·lustrador/a: Juan Manuel Moreno.
Editorial: Beascoa.
Per què l’he seleccionat? Amb cada una de les lletres de l'abecedari aquest llibre ens proposa una endevinalla, i al passar pàgina, a més de la solució els nens i nenes podran passar una bona estona cercant un seguit d'objectes i animals que comencen per aquesta lletra. Aquest és un llibre molt adient per estimular l'observació i l’aprenentatge de vocabulari. La lletra és d’impremta i les il·lustracions són molt clares i atractives i ajuden, al lector, a endevinar la paraula que respon a l’endevinalla."Abecedari, de l’ànec Adrià a la Zebra Zam."

Autor/a: Josep Antoni Tàssies Panella.
Il·lustrador/a: Josep Antoni Tàssies Panella.
Editorial: Baula.
Per què l’he seleccionat? aquest és un abecedari d’animals per a conèixer les lletres, penso que suggereix un seguit de propostes per aprendre a llegir o per a prendre a escriure tot descobrint el sentit de les paraules.
A més a més va acompanyat d’unes il·lustracions molt divertides que caracteritzen a cada animal, en aquest llibre podem reconèixer la lletra amb cal·ligrafia de pal, lligada, la construcció d’una paraula amb cal·ligrafia de pal, amb lletra lligada, la construcció d’un sintagma nomina amb cal·ligrafia de pal i la construcció d’una oració amb lletra lligada.
CONTES D'IMAGINACIÓ


"La cocina del conejo."

Autor/a: Truus.
Il·lustrador/a: Truus.
Editorial: Anaya.
Per què l’he seleccionat? Aquest és un llibre diferent en el qual els nens i nenes tenen l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats manuals i les seves capacitats d’observació mitjançant una activitat entretinguda. Aquesta és confeccionar ells mateixos un conte en el qual trobaran histories i personatges del seu interès.

"Historias de Miguel."

Autor/a: Rotraut Susanne Berner.
Il·lustrador/a: Rotraut Susanne Berner.
Editorial: Anaya.
Per què l’he seleccionat? Aquest és un conte destinat pels primers lectors. L’autora ens explica i il·lustra amb una sèrie d’històries senzilles i curtes, barrejat amb la particularitat visió que el protagonista té del món que l’envolta, ens introdueix en un món en el que allò quotidià es converteix en una cosa molt especial. Les il·lustracions acompanyen aquestes històries amb expressivitat i senzillesa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario